Ga terug naar de startpagina van de gebedstrijd website!
Ga terug naar de startpagina van deze site!

woensdag 5 maart 2008

Wij zijn de muur in de strijd

http://groups.msn.com/profetischnetwerkinternationaal/profetie.msnw?action=get_message&mview=0&ID_Message=2353&LastModified=4675593771247398872
Visioen van Sylvia Bakker

De HERE toonde mij een visioen over het netwerk van mensen met een duidelijke roeping op hun leven. Ik zag een muur die rondom Nederland was geplaatst. De muur was dik en stevig en enorm hoog! Ik zag dat de vijand probeerde om de inwoners die binnen GODS muren waren aan te vallen. Ik zag dat er legers waren die met hakbijlen probeerde om binnen de muren te komen. Zelfs werden er kogels op de muren afgevuurd! Maar die raakten alleen de buitenkant van de muren met een schampschot, de muur was van een materiaal gemaakt waar niemand doorheen kon komen! Hoewel ze vele malen probeerden zelfs brandende pijlen over de muur te schieten, maar het lukte hen niet want de muur was te hoog!

Binnen de muren weerklonken de geluiden van oorlogskreten, het was het leger van GOD die zich aaneenschaarde om de strijd met de vijand aan te gaan.

Binnen de muren waren ook strijders die zich tegen hun vroegere vrienden op zetten en probeerden om vanuit de positie van binnenuit de christenen uit wilden schakelen.

Maar de strijders die in GODS dienst stonden kregen versterking van bovenaf van engelen rijdend op paarden, zodat de vijand van binnen en aan de buitenkant geen kant meer op konden. En ik zag dat de mensen die GOD volkomen waren toegewijd een netwerk sloten om de vijand heen zodat er geen ontkomen was voor hen ,en door het netwerk van de mensen kon ook de vijand van buitenaf geen toegang krijgen tot de muren.

Plotseling hoorde ik het geluid van een machtige overwinning, en het geluid van overwinning en gejuich was zo sterk dat de muren begonnen te bewegen en de stenen van de muren rondom Nederland vervaagden en ik zag hoe een leger van mensen met de handen ineen geschakeld danste voor het aangezicht van GOD. Een immense kracht en licht en blijdschap straalde van hun gezichten af.

De muren rondom Nederland dat zijn wij! Maar helaas zijn er onder ons ook mensen die zich tegen de werkingen van GODS GEEST gericht hebben (Muren van tradities , macht van controle)

Maar als je het visioen leert te begrijpen en de GEEST openbaart je de uitleg ervan, merk je dat je er niet omheen kunt want wanneer de band van de liefde van de HEILIGE GEEST de mensen samenbind dan zal er geen vijand tussen kunnen komen , want waar licht is zal geen duisternis stand kunnen houden! Dus lieve mensen schaar u aaneen en hoor wat de GEEST tot de gemeente zegt!

In CHRISTUS verbonden als ZIJN schakel Sylvia Bakker

Geen opmerkingen:

Ga terug naar de startpagina van de gebedstrijd website!
Ga terug naar de startpagina van deze site!