Ga terug naar de startpagina van de gebedstrijd website!
Ga terug naar de startpagina van deze site!

zaterdag 1 september 2007

Zie het nieuwe land

Bron: http://prophetic-generation.nl/Prophecy_NL

Zie het nieuwe land
Zie! Op zal komen wat gezaaid is, het zaad wat van boven kwam, komt op en de getuigenis klinkt uit de aarde. Ja aan de vruchten zal herkend worden wat uit de geest geboren werd. Jullie die gewacht hebben en het hemelse zaad hebben zien vallen, die de weg zijn gegaan van gehoorzaamheid en vastberadenheid en ook in de dorre plaats trouw zijn gebleven aan het woord dat Ik tot jullie bracht; hecht waarde aan dit woord, want jullie zullen de eerste tekenen zien van wat opkomt uit het geestelijke zaad dat neerviel in de dagen van de donder en duisternis.

Dat zaad dat gezaaid werd toen de lucht donker was en het volk radeloos werd. Jullie die het oog op mij hielden hebben genade ontvangen om te staan op deze plaats van openbaring, wie op ziet naar omhoog zal bekleed worden met de wijsheid die van boven komt. Een nieuwe toerusting.De overwinning is zichtbaar, wie oren heeft die hoort en wie ogen heeft die ziet dat een nieuw land betreden wordt.

De wachter ziet de steden liggen, met namen die beloftes dragen, woonsteden voor het volk dat het land binnentrekken zal. Ooit van horen zeggen maar nu zichtbaar in het oog voor wie zich verzamelt bij het signaal van de Heer. Daarvanuit zal de overwinnaar vandaan trekken. Sta bij het altaar waar de Heer gediend wordt, om te wandelen in de raad van de Heer, om in bezit te nemen wat eerst verborgen was, de glorie van een nieuw land.

Geen opmerkingen:

Ga terug naar de startpagina van de gebedstrijd website!
Ga terug naar de startpagina van deze site!