Ga terug naar de startpagina van de gebedstrijd website!
Ga terug naar de startpagina van deze site!

dinsdag 26 februari 2008

Profetische visie: rood, wit, blauw

Bron: http://jecefashion.spaces.live.com/
Naar aanleiding van de profetie 'Stel uw vertrouwen op mij', heb ik contact gehad met een persoon (Esther K.) die iets ontvangen had van God, wat die profetie heel goed aanvult. Het is een creatieve vorm van een profetie: een collage, met een uitleg erbij:

Deze profetie ontving ik ergens in maart 2006, maar mocht ik vandaag (19 November) publiceren.



Uitleg:
In Nederland ben ik geboren en getogen.

Nederland.... een klein land met grote vooruitstrevenheid. Niet alleen in het goede maar ach, ook dat heeft zijn tijd nodig.

Gelukkig is het een democratisch land en kunnen we als bevolking nog onze STEM laten horen. Op deze manier hoeven we niet PASSIEF toe te zien hoe de verloedering toeneemt. STEMRECHT is een goed recht waar ZEKER gebruikt van gemaakt dient te worden. Anders heb je helemaal geen recht van spreken meer, achteraf.

Heb je er wel eens over nagedacht ZELF een partij op te richten???
Met behulp van professionele mensen moet dat wel lukken, dacht IK zo.
Alleen op deze manier is er een wending te brengen in de stroming waar Nederland in terecht is gekomen.

We zijn een landje wat door inpoldering ontstaan is. Voorheen was er grotendeels alleen maar water... Laten we er voor waken onze dijken niet door te laten breken (= door de beschermingsmuur) zodat het zoute zeewater ons weer zal overspoelen!!!

ZOUT zeewater OP JE HUID kan heel aangenaam aanvoelen maar zodra je bedolven wordt onder de woeste golven, is je leven voorbij!!!

Wat dat aangaat is Nederland zo transparant als wat. Net als dat kanten hempje wat de vrouw op het plaatje aan heeft. Het laat de wereld weten waar zij zo vooruitstrevend mee bezig zijn....

Val niet in slaap maar waak!!! En "laat de leeuw niet in z'n hempie staan"!!!
(Dan heb ik het niet alleen over de leeuw in het wapen van Nederland.......)

De Leeuw van Juda was hier jaren lang aan de macht en in de politiek werd daar ook zo veel mogelijk naar geluisterd, maar nu, met al die buitenlandse invloeden en dwaze vrijheidsverkondigingen op allerlei vlak, dreigt de macht overgenomen te worden door iemand anders.....

Sta op de bres voor volk en vaderland!!!!!

Nederland betekend Laag Land... het dreigt nu een HOOGmoedig land te worden....
Laten wij ons NEDERbuigen voor onze Hemelse Vader en HEM vragen ons land te redden van de ondergang.

1 opmerking:

Anoniem zei

Vreemd net las ik hier een profetie waarin stond dat de armen van Jezus van het Lichaam waren afgetrokken, die armen symboliseerden de Protestantse en RK Kerk. Maar nu lees ik hier dat in het verleden de leeuw van Juda heerste. Maar was die periode niet een protestantse, en daar voor een Rooms-Katholieke, stroming? Of waar doelt deze mevrouw op?
Jan-Peter

Ga terug naar de startpagina van de gebedstrijd website!
Ga terug naar de startpagina van deze site!