Ga terug naar de startpagina van de gebedstrijd website!
Ga terug naar de startpagina van deze site!

zaterdag 1 september 2007

Zoals in de tijd van Noach

Bron: http://prophetic-generation.nl/Prophecy_NL

Marc. 2005-06-15 01:00:03
Zoals het in de tijd van Noach was, zo zal het ook gaan in de dagen van de mensenzoon. Iedereen ging door met eten en drinken, met huwen en ten huwelijk geven tot de dag dat Noach de boot binnenging en de grote vloed losbrak die alle mensen doodde.Het zal niet anders zijn dan in de dagen van Lot. Iedereen ging door met eten en drinken, kopen en verkopen, planten en bouwen. Maar op de dag dat Lot Sodom verliet, viel er uit de hemel een regen van vuur en zwavel die iedereen doodde. Niet anders zal het gaan op de dag waarop de mensenzoon zich openbaart.(Lucas 17:26)

1 opmerking:

Anoniem zei

Zouden eten, drinken en huwen een reden kunnen zijn om het leven op aarde te verdelgen? Ging het alleen maar "gewoon" z'n gangetje?


De situatie was zeer ernstig. Gevallen engelen hadden gemeenschap gehad met aardse vrouwen. Daaruit waren reuzen geboren. (foto's van skeletten op internet) Ze verslonden zelfs mensen en "gingen in" tot dieren. Een walgelijke verdorven wereld. (Zie ook Boek Henoch) De familie Noach was blijkbaar nog zuiver "Adamitisch."
Belangrijk voor de lijn naar Jezus toe.

Ook na Noach heeft demonische invloed op het mensenras nog plaatsgevonden (Reus Goliat, zes tenen, zes vingers..)Daarom o.a. verordoneerde de Here God de totale uitroeing van volkeren in en rondom Kanaän!

Als in de dagen van Noach. Nu wordt er ook gegeten, gedronken en gehuwd. Er zijn duidelijke signalen dat gevallen engelen, demonen (aliens) op satanische wijze via "ontvoeringen" (UFO'S) knoeien met het menselijke ras. Dit o.a. zal tijdens de aanstaande periode van de antichrist openbaar worden.

Als in de dagen van Noach. En zij bemerkten niets, todat de toorn Gods kwam en daarvóór de Noachs uit hun midden waren weggenomen. Denk aan de Gemeente. Pas dan kan de Antichrist zich z.g.n. als de teruggekomen Christus openbaren, want de weerhouder (Gemeente) is weggerukt.

Ga terug naar de startpagina van de gebedstrijd website!
Ga terug naar de startpagina van deze site!