Ga terug naar de startpagina van de gebedstrijd website!
Ga terug naar de startpagina van deze site!

dinsdag 26 februari 2008

David Wilkerson over Nederland

Bron: www.joelnews.org/news-nl/nl229.htm#3'



Deze Amerikaanse prediker, bekend van zijn werk onder jeugdbendes in New York ('Het Kruis in de Asfaltjungle') en diverse profetische boeken, sprak vorige maand op een conferentie voor pinkstervoorgangers. Hij daagde de aanwezige leiders uit om niet met geleende woorden te spreken, maar zelf openbaring van God te ontvangen.

"Dat gaat ons iets kosten. Als de koningin van Sheba er zoveel voor over had om van Salomo antwoorden te krijgen, hoeveel mag het ons dan kosten om antwoorden van Jezus voor ons land te krijgen? Mensen gaan de hele wereld over om van profeten en predikers antwoorden te krijgen, maar hebben het er niet voor over om zelf van de Heer te horen. Wie God niet echt zoekt, zal ook geen goddelijke openbaring ontvangen. En de Heer spreekt ook niet als je meer vrees voor mensen hebt dan voor Hem."

"Er is een urgentie voor Nederland. God zal dit land schudden omdat Hij wanhopig is om in Nederland tot zijn doel te komen. Hij zoekt mensen die alles voor Hem willen opgeven en geestelijk op de bres gaan staan, die onder leiding van de Heilige Geest hele nachten doorbidden voor wat Hij wil doen. De tijd gaat komen dat God alles bij ons wegneemt: conferenties, budgetten, aanbiddingsbands. Dat doet Hij omdat Hij een speciale liefde voor Nederland heeft."

"God leidt ons terug naar het kruis en de persoon van Jezus. Niet naar mooie methodes voor genezing en bevrijding, 'aanstekelijke' en 'doelgerichte' gemeentes. Het gaat erom dat we zelf de wil en openbaring van God ontvangen, Hij heeft een uniek plan met Nederland. Mijn zoon Gary heeft veel verschillende vormen van gemeenteopbouw geprobeerd, maar dat leidde tot niets. Totdat God hem brak. Toen werd hij bruikbaar en ontving hij Gods specifieke openbaring voor zijn leven en gemeente."

Geen opmerkingen:

Ga terug naar de startpagina van de gebedstrijd website!
Ga terug naar de startpagina van deze site!